Хванаха я: Д-р Емилова богатее от глада на хората, а тя се тъпче с пръжки и пържено! (виж тук)

Хванаха я: Д-р Емилова богатее от глада на хората, а тя се тъпче с пръжки и пържено! (виж тук)
Гласувайте за статията

Д-р Емилова яде за трима в Благоевград!

„Докато има балами, които плащат на д-р Емилова по няколко стотачки, за да стоят гладни в продължение на 20 дни в клиниката й, проповядващата здравословно отслабване с плодове и чай лекарка, се тъпче с мазни и вредни храни.“

д-р Емилова

Д-р Емилова маа пържено и мазно, та ушите й плющят

Това пише читател на сайта HotArena в сигнал изпратен до редакционната ни поща. Казаното от него е придружено и от снимки.

„Обядвах с приятели в ресторант „Воденицата“ в Благоевград, когато на съседната маса седна д-р Емилова, придружена от своя позната. Съвсем естествено, стана ни любопитно какво ще обядва обявилата се за лечителка докторка.

И останахме изненадани, когато започнаха да носят на масата й различни блюда, едно от които пържени картофи, а другото пръжки.

При това обядът на Емилова като количество можеше да засити поне 5 души, но тя и жената с нея се справиха геройски с мазните манджи.

Когато се наобядва д-р Емилова изпуши няколко цигари с кафето си, нещо, което също ни втрещи, и си тръгна.

Не устоях на изкушението да снимам масата, преди сервитьорът да прибере чиниите. Мисля, че не е нужно да коментирам повече, снимките говорят достатъчно.

Впечатление правят и огромните задни части на „лечителката“, които със сигурност не си е „отгледала“ с чай, мед и плодове“, пише нашият читател.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар