Андреа се пусна чисто гола в мрежата, малко по-късно изтри снимката! (виж тук)

Андреа се пусна чисто гола в мрежата, малко по-късно изтри снимката! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа прекали, пусна се жестоко фотошопирана и чисто гола!

Андреа не остава последователите си в социалните мрежи да скучаят. Фолкдивата, която от няколко дни е на почивка в Египет със свой приятел – фотограф, се снима чисто гола насред пустинята. По-късно изтри кадъра, след бурните реакции на фенове, а после го възстанови.

Андреа

Андреа се пусна чистак гола

Новата изненада от Андреа са кратки видео сторита в инстаграм, за които се чекне, като разтяга и дърпа банския си костюм. Очевидната цел е да покаже, че е в добра форма, а видеата не са манипулирани с програма за видеообработване, така че да промени някои детайли от фигурата си. Което обаче не пречи да има фотошоп.

Блондинката сюрпризира с кадрите, в които се показва в естествения си блясък преди дни, но бяха активни определено време, като всяко стори в инстаграм. И все пак феновете успяха да ги видят.

Изненадата не бе малка, предвид вечния упрек към звездата, че рядко споделя кадри, които не са предварително обработени. Андреа е атакувана често и за разголените си снимки. В края на май бившата пайнерка явно е приела присърце негативните коментари, защото изтри кадър, за който позира чисто гола в пустинята.

За изтриването на снимката бързо се разчу. И този ход не бе очакван, тъй като и преди Андреа се е разголвала. Каква бе причината да изтрие въпросната снимка не е ясно, а и вече няма значение, тъй като Андреа пак я качи в Инстаграм след 2-3 дни.

Иначе Андреа е крайно възмутена от отношението към конете, което видяла по време на екскурзията си в Египет. Блондинката, която е известна с любовта си към животните, веднага сподели впечатления в социалните мрежи и призова феновете си:

„Покрай пирамидите, покрай пустинята, се нагледах на ужасно отношение към конете! Искам да се възмутите на това, както се възмущавате на голата ми снимка в пустинята! Покажете, че моралът не е с двойни стандарти! Сега апелирам, грозният туризъм с насилието върху животни, да не се толерира в Египет!”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар