Мария Илиева проговори за мъжа до себе си!(Какво призна)

Мария Илиева проговори за мъжа до себе си!(Какво призна)
Гласувайте за статията

Мария Илиева открехна завесата на личния си живот

Певицата Мария Илиева ще стане майка за втори път в най-скоро време. В „Събуди се” тя сподели, че се чувства прекрасно, защото е обичана.

„Мисля, че срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая – като комбинация от качества”, разтопи се Илиева.

Hotnews.bg припомня, че изпълнителката така и не дава подробности за тайнствения мъж, направил я майка за втори път, но не спира да му се обяснява в любов.

Изпълнителката е категорична, че била спряла да се надява с минаването на годините да срещне правилния за нея мъж, но това се случило и е много щастлива.

Мария Илиева

Мария Илиева е много щастлива с новия си мъж

„Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план.

Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това“.

Призна, че е работохоличка и затова планира бързо връщане на сцената, както направи и след първата си бременност със сина Александър.

Вече има потвърдено първо участие след раждането-в средата на август във Варна и се надява да се види с почитателите си там.

Илиева ще стане майка за втори път в близките дни, затова вече си е взела довиждане с публика на участие в Плевен.

„Когато една жена е здрава и се чувства добре, може да работи бременна“, категорична е певицата, която не скри, че е качила повече килограми от първия път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар