Мистерията продължава: Софи Маринова пя потрошена!(Подробности)

Мистерията продължава: Софи Маринова пя потрошена!(Подробности)
Гласувайте за статията

Софи Маринова пя потрошена

Софи Маринова пя в известна чалготека с шинирана дясна ръка след инцидент, който продължава да поражда много въпроси, видя първи Hotnews.bg.

Певицата се извини на всички присъстващи за превръзката на ръката си, която криеше под шал, но обяви, че твърде много обича публиката си, за да я разочарова, като се откаже да я забавлява.

И забавлението си го бивало, след като ромката пяла и вечните си хитове като дуета със Слави, и чужди парчета от златното време на сръбския фолк.

Тя няма и възможност да отказва вече приети покани въпреки счупената си ръка, защото трябва да плаща неустойки, които не може да си позволи след дългата пауза в изявите заради коронавируса и пищния абитуриентски бал на Лоренцо, който спретна преди броени дни.

Именно след него Маринова отиде в „Пирогов“, където шинирали счупената й ръка. Нейният говорител обяви, че тя е паднала на снимките на рекламно видео за „Като две капки вода“, каквото обаче не е снимано, категорични са няколко източници от екипа на предаването пред Hotnews.bg.

Софи Маринова

Софи Маринова пя с гипсирана ръка

Хората на продуцента на Капките М. Халваджиян почиват и подготвят евентуален трети сезон на „Маскираният певец“, така че за „Като две капки вода“ никой не мисли, още повече пък да му снима промо видео.

Издънката на говорителя на Маринова сега екипът ще обяснява със снимането на реклама на напитката, която Халваджиян упорито налага, а не на Капките. Преди почти две години Софи Маринова се появи отново с гипсирана ръка, след което призна, че нейният любим Гринго е проявил агресия към нея.

Тогава тя го прогони и дори се разведе, само три месеца след като вдигна пищна сватба през март. Ако отново става дума за влошаване на отшенията между Софи и Гринго, която не спира да й завижда за националната известност, то ледът между двамата скоро ще бъде разтопен.

Близки до Маринова са категорични, че тя отново ще го прибере след известно време и ще му прости, както стана преди две години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар