Люси Дяковска: Най-после намерих точния човек за мен!

Люси Дяковска: Най-после намерих точния човек за мен!
Гласувайте за статията

„Влюбена съм в жена!“ Това разкритие направи Люси Дяковска.

Певицата от години не крие ориентацията си, ала за пръв път от много време показва партньорката си. И то публично, пред целия свят. Новата половинка на Люси е мадама на име Mapceла. Двете се познават от няколко месеца. Любовта им пламва бързо, от пръв поглед. Дяковска дори урежда новата си любов в снимките на последното видео на групата си „Ноу Ейнджълс“. В клипа Люси и Марсела демонстрират опасна близост. И още тогава се заговори, че имат романс. Ала чак сега Дяковски потвърди връзката си с хубавицата.

„Животът ми даде уникалната среща с теб – споделя Люси за новата си тръпка. – Ти си жената, която върна светлината в живота ми. И ме направи най-големия й фен. И не. Това не е сън. Понякога мечтите се сбъдват“, добавя още лудо влюбената Дяковска.

Новото гадже на Люси живее в Германия. Има две деца – момче и момиче. Марсела работи като козметик и танцьорка, но се изявява и като модел. При това доста успешен. „Всичко с теб е красива мечта. Направо е прекрасно. Ти обогатяваш живота ми. Благодаря за всичко“, казва по адрес на Дяковска Марсела.

Люси вярва, че в новата си партньорка е намерила точния човек. Затова тя не планира да се завърне в България. В момента Дяковска е в Германия. И не смята да се прибира, а иска да прекара всичкото време на света с новата си изгора Марсела. Певицата удря на камък с връзките си в последните години. Най-дълго Люси досега бе с дама на име Камелия. Бившето гадже на Дяковска и мадамата бяха заедно дълги години, ала се разделиха, след като Камелия изневери на певицата, писа България Днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар