Лили Иванова с велики думи за безсмъртния Перцалев!

Лили Иванова с велики думи за безсмъртния Перцалев!
Гласувайте за статията

„На този ден е роден безсмъртният Георги Парцалев, когото имах щастието да познавам лично! От съвместната ни работа разбрах, че великият Актьор е и велик Човек! Преклонението ми пред Актьора и Човека ме накара да помоля големия български скулптор Георги Чапкънов да го обезсмърти в статуетка, която се намира в моя дом! Поклон пред големия Георги Парцалев!“, написа Лили Иванова и сподели снимка на статуетката на Чапа.

Самият Парцалев приживе също се изказваше ласкаво в пресата за Лили. „Тя ме разбира без думи. Има чувство за хумор и е много концентрирана върху работа си. Няма приятели, защото също като мен е била често предавана. Но е прекрасен и щедър човек. Караме се само за това кой да плати сметката, но тя не пие алкохол и яде малко като врабче. Така че в тази битка с келнерите печелех аз“.

Въпреки добрите чувства един към друг през 1968 година естрадната прима върнала снимка с автограф на актьора, след като се сдърпали на едно участие. Не минало много време обаче двамата се сдобрили пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар