Софи Маринова със счупена ръка по вина на Гринго

Софи Маринова със счупена ръка по вина на Гринго
Гласувайте за статията

Оказа се, че ръката на Софи Маринова не е навехната, а счупен на две места.Това обясни пред „България Днес“ самата Софка Маринова. Певицата си е потрошила ръката заради приятеля си Гринго. Този път не е имало бой и насилие. Инцидентът бил битов, кълне се ромската перла.

Случката се разиграла ден след бала на наследника на Софка – Лоренцо. „Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината“, разкри пред вестника Маринова.

Софка е категорична, че ако има насилие, веднага ще отиде във всички телевизии. „Като всяка двойка и ние се караме – разкрива Маринова. – Този път бой не е имало. Ако имаше, щях да изляза по всички телевизии, както съм го правила. Никога не мълча, когато има насилие. Вдигам на крак полицията, ако се случи такова нещо. Не се сърдя на Гринго. Той нямаше да ме удари“, споделя още Маринова.

Софка не вярвала, че ударът е толкова сериозен. Слагала студени компреси на ръката си, ала отокът не спадал. Чак вечерта отишла в „Пирогов“. „Чаках дълго време. Направиха ми снимка. Оказа се, че се налага да ми гипсират ръката“, споделя Софка, която въпреки травмата продължава да пее всяка вечер и не отказва участия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар