Истината изплува: Ето защо Гала е толкова слаба!

Истината изплува: Ето защо Гала е толкова слаба!
Гласувайте за статията

Откакто започна да споделя видеа, свързани с красотата и натуралните методи, чрез които да я постигнем в домашни условия, Гала е особено активна в социалните мрежи.

54-годишната тв водеща обаче, не само предлага съвети за гладка кожа и сияен тен, но и е жив пример как волята и постоянството водят до зашеметяващи резултати. Ето, че стана ясно и какво точно прави тя, за да се вталява така ударно и да свали 6 килограма в рамките на месец.

Гала е фен на популярната 90-дневна диета, на която дължи й стройната си фигура. Признава и нещо много важно – постига този резултат без гладуване или липса на енергия.

При този хранителен режим човек хем остава сит, хем слабее, залагайки на разделното хранене, което и много допаднало на Гала. Негови автори са две словенки.

В този случай Гала може да си хапва много и разнообразни продукти, включително шоколад. Условието е само да спазва в кой точно момент от деня взима съответната храна и да умее да я комбинира правилно. Диетата се спазва 3 месеца, а резултатите звучат така: за 3 месеца се свалят средно 15 кг. Диапазонът е голям и варира от 4 до 25 кг, зависи от организма, метаболизма и процентите мастна тъкан.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар