Приятелка на Меган Маркъл издаде пикантните й тайни

Приятелка на Меган Маркъл издаде пикантните й тайни
Гласувайте за статията

Оказва се, че тя винаги е искала да живее в Лондон и…

Приятелка на Меган Маркъл проговори за пикантните тайни от живота й.

Оказва се, че преди да плени сърцето на принц Хари, бившата американска актриса Меган Маркъл е опитвала да очарова друг известен британец.

Меган Маркъл

Оказва се, че тя винаги е искала да живее в Лондон и…

Информацията бе оповестена от PageSix, позовавайки се на разкрития, направени от близката й приятелка и радиоводеща Лизи Канди.

По думите на Канди, Меган винаги е искала да живее в Лондон и да има приятел британец с очарователен акцент. Тогава водещата се разровила в тефтера си с телефони, за да й помогне. Това се е случило през 2013 г., а изборът паднал на футболиста Ашли Коул.

Опитът да свърже спортиста с актрисата обаче завършил неуспешно, спомня си със смях Канди. Причината за това била, че Коул не бил впечатлен от идеята да се среща с американката.
„Впоследствие обаче Меган твърдеше точно обратното – Ашли Коул пробвал да я свали, като я засипвал със sms-и, но тя го отрязала, след като се посъветвала с журналист“, разкрива Коул.

За разлика от него обаче, принц Хари бързо се поддал на очарованието на актрисата.
Канди твърди, че разбира добре херцога на Съсекс, защото, според нея в Меган винаги е имало нещо особено. Според радиоводещата, когато се запознала с актрисата, е имала усещането, че сякаш се познават цял живот и веднага си разменили телефоните.

„Тя е пълна с енергия. Меган не спира да говори и винаги сме се смели много”, споделя Канди, отбелязва blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар