Анита на Рачков удари 22 години!

Анита на Рачков удари 22 години!
Гласувайте за статията

Димитър Рачков цяла нощ е друсал кючек за здравето на любимата си Анита, която в понеделник стана на 22 години. Плеймейтката е празнувала рождения си ден с актьора в заведението на фолк звездата Константин, между летящи салфетки, сервитьорки по прашки и полуголи клиентки, свидетелстват очевидци.

Самият Константин пусна кратки клипчета от дискотеката си, в които показва как са се забавлявали бившият актьор от Народния театър – Димитър Рачков, и неговата актуална половинка Анита. В кадър влизат полуголи момичета, които въртят бенгалски огньове, жени по бюстиета и прашки, както и салфетки, които хвърчат около звездите. А в центъра на купона е самата Анита, издокарана в тясна бяла рокличка с презрамки и дълбоко деколте, която едва покрива задните й части. Върху този тоалет се спускат малко по-дълги златисти ресни, подчертаващи формите на съблазнителната блондинка.

За сметка на нейното разкрепостено облекло, което не оставя почти никаква работа за въображението, Рачков като кавалер на рожденичката е облечен спретнато като отличник – в чиста бяла риза. Техният домакин Коцето, като истински бохем, пък е бил в тъмна риза, разкопчана почти до кръста. Според очевидци, Митко никак не изглеждал щастлив от обстановката, която половинката му е избрала, за да отбележи личния си празник. Той изглеждал нелепо в подобна среда, особено като се има предвид, че само преди няколко месеца отбеляза собствения си рожден ден в съвсем различна обстановка и компания, писа Уикенд.

Бившият Господар на ефира през септември миналата година стана на 48 години с парти, което напълно отговаря на неговата възраст. Той бе поканил гостите си около голяма маса, заредена със салати, погача, печено месо и много чаши. Хората около масата бяха все на възраст, сходна с неговата, както и две деца. Гостите бяха Маги и Джуди Халваджиян, „баджанакът” му Евтим Милошев, женен за бившата му жена Христина Апостолова, която също бе в компанията, синът на актьора – Митко млаши и синът на Христина от Евтим – Петър. Единствената в компанията, която не беше нито в средна, нито в детска възраст, бе гаджето на Рачков – Анита. На нейния рожден ден пък той като че ли е бил единственият, освен собственикът на дискотеката, който наближава петдесетака.

Рачков започна да посещава клуба на Коцето след първата си раздяла с Мария Игнатова преди няколко години. Преди да се залюби с Анита обаче той ходеше там в компанията на мъже на своята възраст като Станимир Гъмов и Боби Турбото. Сега излиза само с нея и, според очевидци, изглежда нелепо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Анита на Рачков удари 22 години!”

  1. КОНСТАНТИНОВ

    юни 20. 2021

    ТАЯ ЗЛАТОТЪРСАЧКА ЩЕ МУ СЛОЖИ НАИ ГОЛЯМИТЕ РОГА И ЩЕ ГО НАПРАВИ З .АКАШМЕР

Добавете коментар