Не всичко бляскаво е добро

0

Ким Кардашиян обяви, че риалити шоуто „Keep Up With The Kardashians“, което направи клана Кардашиян световноизвестен, приключва. В момента тече последният му сезон, който всички почитатели следят с интерес, тъй като 2021 г. е доста видимо е доста интересна най-вече за Ким.

Само преди два месеца Ким Кардашиян се превърна в милиардер: тя попадна в списъка с милиардери на списание Forbes, който включва 2,755 души. Риалити звездата дължи успеха си на инвестициите си в облекло и козметика, както и на телевизионните си участия. Но не всичко е само блясък и лукс. В началото на годината Ким подаде молба за развод, малко след като с Кание Уест обявиха раздялата си. Това накара още повече хора да гледат риалитито, тъй като в него се разкрива именно личният живот на популярното семейство.

В предпоследния епизод Ким най-сетне проговори за края на брака си, който е трети по ред.

„Просто искам да се затворя в стаята си и никога повече да не изляза. Чувствам се като провал. Това е трети неуспешен брак. Но просто не можех повече да бъда прикована в тези отношения. Наистина не можех“, плаче Ким в епизода.

Припомняме, че от години е известно, че Кание Уест се бори с биполярно разстройство. Рапърът неведнъж е карал публиката да повдига вежди, заради нещата, които говори. Ким от своя страна винаги го подкрепяше и молеше хората за разбиране и съчувствие. Нещата обаче започнаха да излизат извън контрол, когато Кание се кандидатира за президент на САЩ и започна да изнася скандални речи на митингите си. „Разводът бе неизбежен“, споделят приближени до двойката.

 

Цитирано по сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.