Поли Генова: Надявам се някой ден Джоузеф да ми предложи брак! (виж тук)

Поли Генова: Надявам се някой ден Джоузеф да ми предложи брак! (виж тук)
Гласувайте за статията

Поли Генова не крие, че си мечтае за предложение!

„Не съм се омъжила! Дори майка ми, родителите ми останаха изненадани от това, което се случи. Е, все пак се надявам един ден Джоузеф да ми предложи брак.“

Поли Генова

Поли Генова иска да се види булка

Това сподели сензационно пред Бг Радио Поли Генова, където бе специален гост по повод концерта си в края на месеца в Пловдив.

„Снимах Джоузеф в клипа към парчето си, което показва любовната история между нас. Но не сме подписали, все още не“, засмя се хитовата певица.

Само преди седмица Генова пусна в инстаграм снимка, на която е запечатала как двамата с мъжа й позират пред джип с надпис: „Младоженци“. Фотосът изненада всички, които побързаха да я омъжат тайно и по дънки.

Тъй като и двамата с мъжа й са противници на брака, това решение да узаконят брачен съюз сюрпризирало и най-близките.

„Но клипът стана много хубав и аз съм доволна“, хвали се Поли. Самата тя смята, че ако се стигне до брак, едва ли ще се появи по дънки, при положение, че е голям фен на модните дрешки и дори самата тя е била лице на световна марка.

Съдбата срещнала певицата с бъдещия й любим преди 5 г. Джоузеф работел като мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела. Фирмата, в която холандецът се трудил, имала офиси на пет континента. От няколко години продуктите й се разпространявали и у нас. Най-често се използвали по турнета и концерти.

Именно така Попи се запознала с Джаузеф на Евровизия през 2016 r. в Швеция. Любовта им била от пръв поглед, но едва година по-късно връзката им станала сериозна, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар