Николета Лозанова и Ники Михайлов голи на Сейшелите! (още подробности)

0

Николета Лозанова и Ники Михайлов на Сейшелите!

Гола на Сейшелите. Така преминава лятната ваканция на Николета Лозанова. Плеймейтката и Николай Михайлов се радват на почивката си на райското място от петък.

Николета Лозанова
Николета Лозанова на Сейшелите с Ники Михайлов

Двамата се настаниха в един oт най-тузарските комплекси „Четири сезона“ на остров Дерош. Влюбените се наслаждават един на друг в самостоятелна вила на брега на Индийския океан.

Освен с достъп до частен плаж те разполага и със самостоятелен басейн с уникална гледка. Пълното усамотение допада на Николета. То й позволява да се разхожда наоколо гола без никакво притеснение.

Лозанова дори бе снимана как си взима душ на открито от вратаря. Самата тя му върна услугата с палав фотос.

Плеймейтката показа Ники в леглото. Снима го изпънал се само по слипове. Михайлов и половинката му си позволиха романтичното бягство, преди той да започне да си търси нов отбор.

Вратарят се раздели с „Левски“ и в момента е свободен агент. Прави впечатление, че този път двамата са сами на ваканцията. При предишните им пътувания те бяха придружава и от дъщерята на Николета и Валери Божинов – Никол Божинова.

За поредната си екзотична почивка двойката се е изръсила сериозно. Хотелският и комплекс е един от най-тузарските на Сейшелите. Той с намира в един от най-приказните заливи Petite Anse. Вилите са специално проектирани за да осигуряват пълно усамотение на почиващите.

Неслучайно мотото на курорта „Романтично скривалище“. Къщичките в него са от делени от другите с буйна зелена растителност. Един нощувка за двама започва от 2210 евро в зависимост от избраната вила.

В тази цена на влизат глезотиите в СПА центъра на курорта, които мога да задоволят мераците и н най-капризните туристи, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.