Милена Славова и мнението й за скорошния прайд в столицата

Милена Славова и мнението й за скорошния прайд в столицата
Гласувайте за статията

Милена е рок бг звезда от близкото минало, която често има своя лична и крайна позиция. Наскоро тя отново спечели негативни коментари на множество хора с едно свое послание.

„Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си“, е гласял постът на Милена Славова във Фейсбук. Тези дни бяха реакция на София Прайд.

С тази публикация на рок иконата предизвика лавина от остри реакции и коментари. След многобройни организирани докладвания на поста ѝ, той е бил премахнат от стената на певицата.

„Защо трябва да се парадира с това нещо? Аз ходя ли по улиците да парадирам, че харесвам мъже? Това е много лично нещо, защо трябва да се парадира?… Дискриминацията е към нас вече. В момента, в който изкажеш мнение, че не си съгласен с техните възгледи и ми блокират профила“, добавя Славова в ефира на Нова тв.

Можем да добавим, че темата все още е чувствителна и все завършва със спор между различните страни и все пакпрекаленото демонстриране на нещо рядко е добра реакция.

Цитирано по сп. Вести

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Милена Славова и мнението й за скорошния прайд в столицата”

  1. Dhalia

    юни 22. 2021

    Тъжно е , че точно една бивша бунтарка и шарен човек , се е превърнала в еснаф и говори като онези, срещу които уж се е бунтувала като млада пънкарка

Добавете коментар