Мария Бакалова: От две години живея изцяло нов живот! (още подробности)

Мария Бакалова: От две години живея изцяло нов живот! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Бакалова още не може да повярва на късмета си!

„Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!“ Това заяви щастливо актрисата Мария Бакалова, която в края на юни 2019 година се озова зад океана. За да се впусне с главата надолу в проект, за който почти нищо не знае.

Мария Бакалова

Животът на Мария Бакалова е като приказка

Ролята на Тутар в „Борат 2“ е повратна точка в живота на българската актриса. Току-що завършила НАТФИЗ, още търсеща своето място Бакалова приема отговорно и с абсолютен професионализъм задачата си.

Не са малко предизвикателствата през които трябва да премине. От коренна промяна на външността си до това да прелъсти личния адвокат на Доналд Тръмп – Джулиана, в хотелска стая.

По-късно 25-годишната българска звезда споделя, че това е бил най стресовият момент за нея по време на снимките.

Следват редица признания за талантливата Мария Бакалова. Най-големите сред тях са номинация за награди Оскар и Златен глобус.

С цели 44 номинации и 27 награди само за последната една година Мария е най-успешната българска актриса. Редица са големите холивудски звезди признали таланта на българката.

След „Борът 2“, Бакалова се снима в други два големи проекта – в комедията „Балонът“ си партнира с Дейвид Духовни. А последно заснет с нейно участие е филмът „Тела, тела, тела“, който е страховит трилър, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар