Мария Бакалова: От две години живея изцяло нов живот! (още подробности)

0

Мария Бакалова още не може да повярва на късмета си!

„Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!“ Това заяви щастливо актрисата Мария Бакалова, която в края на юни 2019 година се озова зад океана. За да се впусне с главата надолу в проект, за който почти нищо не знае.

Мария Бакалова
Животът на Мария Бакалова е като приказка

Ролята на Тутар в „Борат 2“ е повратна точка в живота на българската актриса. Току-що завършила НАТФИЗ, още търсеща своето място Бакалова приема отговорно и с абсолютен професионализъм задачата си.

Не са малко предизвикателствата през които трябва да премине. От коренна промяна на външността си до това да прелъсти личния адвокат на Доналд Тръмп – Джулиана, в хотелска стая.

По-късно 25-годишната българска звезда споделя, че това е бил най стресовият момент за нея по време на снимките.

Следват редица признания за талантливата Мария Бакалова. Най-големите сред тях са номинация за награди Оскар и Златен глобус.

С цели 44 номинации и 27 награди само за последната една година Мария е най-успешната българска актриса. Редица са големите холивудски звезди признали таланта на българката.

След „Борът 2“, Бакалова се снима в други два големи проекта – в комедията „Балонът“ си партнира с Дейвид Духовни. А последно заснет с нейно участие е филмът „Тела, тела, тела“, който е страховит трилър, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.