Скандал: Андреа завлякла козметична фирма с обещания за реклама! (виж тук)

Скандал: Андреа завлякла козметична фирма с обещания за реклама! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа завлякла козметична фирма!

Фолк дивата Андреа и собственичката на известна козметична марка у нас – Моника Ланчева , се скараха заради реклама. Бизнесдамата я обвини в некоректност, а певицата заяви, че не са й платили за пост в социалните мрежи.

Андреа

Андреа и бизнесдамата в лют скандал

Моника Ланчева, която продава продукти за коса, изрази своето разочарование към певицата, след като й бе зададен въпрос от фенка какво мисли за фотошоп издънките на Андреа.

„Слабо ме вълнува фотошопът й, не я познавам, но съм крайно разочарована от поведението й. Сама ни потърси и ни предложи да пусне пост, а в замяна да получи нашите продукти като подарък още януари месец. Получи ги и няколко пъти каза, че ще пусне пост „следващата седмица“, – та до днес ни вопъл, ни стон“, написа Ланчева и приложи скрийншот от чата им с изпълнителката.

Нейни колеги я подкрепиха, като заявиха, че с тях е постъпила по същия начин. Самата Андреа твърди, че не й е платено, затова не е публикувала рекламните кадри на брандовете.

„Не обърнах внимание, това са пълни глупости за мен. По-скоро е недоразумение, дребнеене. Няма заплащане за реклама, така, че не се чувствам по някакъв начин виновна. Не ми се дискутира този въпрос.

Всеки може да напише всяко нещо във Фейсбук и в страниците в социалните мрежи. И аз мога да напиша хиляди неща за случки, които съм изживяла в кариерата и работата си, но не ходя да дребнея и да правя сметка на хората“, казва Андреа.

Източник: Хотарена.нет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар