За пореден път разпитват Емануела: Маниакът й преследвач още е на свобода! (виж тук)

За пореден път разпитват Емануела: Маниакът й преследвач още е на свобода! (виж тук)
Гласувайте за статията

Емануела беше разпитана за осми път!

Районният съд в Разлог успя от осмия път да разпита фолкдивата Емануела по делото, което тя заведе срещу фена, който я преследва и тормози, Александър Воуг.

Емануела

Емануела за осми път на разпит в съда

За пореден път обвиняемият не се яви в съда и въпреки, че повече от година е обявен за общонационално издирване, продължава да е в неизвестност.

Отдавна и телефонните му номера, от които е писал любовните излияния на певицата, както и Фейсбук профилите му са закрити.

Съдебното заседание започна в 9:00 сутринта вчера с разпит на Емануела и нейния шофьор. Тя редовно е споделяла с него притесненията, които изпитва в резултат на тормоза, от така наречения Алекс.

Пайнерката обстойно отговори на всички въпроси, които й задаваха съдиите. Шофьорът й потвърди и за заплахите за физическа разправа, които Воуг е отправял, след като тя го е отхвърлила.

Всичко започнало преди години, когато маниака започнал да преследва певицата из цяла България, дори и зад граница, пръскайки пари за самолетни билети. Стигнал дори до Лондон.

Досаждал с дълги тиради, любовни излияния и заплахи. По-късно виртуалното издевателство прераства в преследване по заведения, паркинги, хотели, гонки с коли и т.н.

Заради фиксацията на въпросното лице Емануела смени жилището си, защото започнал да я причака и пред дома й. Търпението на звездата свършва след участие в Банско, където Алекс настойчиво искал да се срещнат насаме.

Наложило се гардовете на заведението, както и тези на певицата, да се намесят и да я спасят. Преди да полудее по Емануела Воуг бил влюбен в Мадона от чиито концерти по чиито концерти многократно е бил изхвърлян, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар