Софи Маринова се изфука с бутикова шина на Слънчака! (виж тук)

Софи Маринова се изфука с бутикова шина на Слънчака! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова с бутикове шина!

Софи Маринова сащиса почитателите си с поддържащия аксесоар, който блестеше отдалеч и удивително много подхождаше на тоалета й. Това мигновено породи съмнения, че шината е специално изработена, за да пасва на модерните облекла на изпълнителката.

Софи Маринова

Софи Маринова с бутикова шина на ръката

Софка счупи ръката си на две места по-рано този месец при битов инцидент. „Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен.

От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Като всяка двойка и ние се караме“ – разкрива Маринова. – Този път бой не е имало. Никога не мълча, когато има насилие. Вдигам накрак полицията, ако се случи такова нещо.

Не се сърдя на Гринго. Той нямаше да ме удари. Това е истината“, разкри пред вестник „България Днес“ Маринова. Софка е категорична, че ако има насилие, веднага ще разкаже във всички медии. И се кълне, че този път не е имало насилие.

С лъскавата шина Софи Маринова перфектно скрива гипса на ръката й, за да не прави впечатление на почитателите й. Но това, което се набива на очи, е, че Софка трудно се движи по сцената.

Затова при участието й в дискотеката в Слънчака тя стои предимно на едно място, а микрофонът й е фиксиран на стойка пред нея. Неуспешни са и опитите на певицата да танцува, като успява да си движи само едната ръка, а другата стои само в една-единствена позиция.

През летния сезон Софи Маринова е една от най-търсените изпълнителки и буквално няма повече от 5-6 свободни дни на месец. Подобно беше положението за нея и покрай абитуриентските балове.

Затова и изпълнителката не може да си позволи да си вземе болничен, тъй като ще инкасира огромни пропуснати финансови ползи. Това е причината да откаже да си остане вкъщи и отпрашила към морето, където в момента са концентрирани най-много чалга изяви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар