Николета трогна Ники за ЧРД!

0

Николета Лозанова отправи трогателно послание към любимото си момче Николай Михайлов. Вратарят навърши 33 години вчера, а празника посрещна в компанията на най-близките си хора в Гърция.

Ники и Николета се отправиха към Халкидики броени дни след като се прибраха от романтична ваканция на Сейшелските острови. Именно с кадър от почивката в петзвездния Four Seasons Resort сексбомбата придружи емоционалните си думи към Ники, с когото след дълга раздяла се събраха отново през 2016 г.

„С теб, за тези години, се „раждах“ и „умирах“ 1000 пъти! Спомените ми са безброй, като глави от книга обаче се отличават първата ни среща в онази дискотека в Пловдив, първата ни целувка на залез слънце в онази твоя кола. Целувка, след която направих и първата си мусака, последвала любовта си в Холандия… привидно силната и безразлична аз, изплаках толкова много сълзи – от мъка след всяко наше скарване и от щастие след всяка порция от „откраднати само 20 минути – безценни 20 минути в някоя скрита пресечка“, сподели Николета.

Поздравът й завърши така: „Честит рожден ден, моя голяма любов, още от минали животи и много следващи! Най-прекрасните моменти тепърва ни предстоят, по-готови сме за тях от всякога! Обичам те!“.

Пожелание

Обяснение в любов Михайлов получи и от бившия съпруг на Лозанова – Валери Божинов. На Халкидики Михайлов е в компанията на дъщеричката на любимата си жена от тази връзка – Никол. „Жив и здрав да си, братле. Обичам те и ми липсваш. Дано скоро пак бъдем съотборници“, казва във видеото Божинов и изпраща въздушни целувки на Михайлов. До Валери в клипа са и близнаците Боби и Ради Цоневи, които също отправят своите пожелания към рожденика, писа Телеграф.

В Инстаграм, където се радва на 811 000 последователи, Лозанова публикува клипче, на което показа и други членове на спортното семейство на Михайлов. На плажа са също сестрата на Ники – Бисера, както и Мария Петрова. Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика и вицепрезидент на федерацията ни е втората жена на Борислав Михайлов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.