Това е гаджето на Папи Ханс!

0

Любов цъфти, Папи Ханс показа новата си! Казва се Сара, модел и актриса е – блондинката му завъртя главата! „Тя е моето вдъхновение, моята любов, моят спътник и партньор. Сара!“, казва поетът-певец-инфлуенсър.

Сара грее в негов нов клип, но освен това песента „Моряк“ е посветена именно на нея.

„Бях като моряк без лодка, като улица без котка, бях като шега без смях. Без тебе просто аз не бях! Колко пъти да ти кажа, че за мене няма друга? Цял живот съм бил моряк, но в дълбокото не плувах. Колко пъти да го кажа, всичко друго мога да откажа. Не и тебе, не и тебе… На много други чуках на вратата, но вече сложих край, бейбе, ти си ми жената!“, откровено й се обяснява в любов Папи Ханс.

Русата красавица се казва Сара Драгулева, пътувала е в чужбина за ревюта и ангажименти на „Ивет фешън“, но освен това често застава пред обектива за фотосесии, немалко от които – еротични. Дълго време Папи Ханс упорито криеше избраницата на сърцето си – от години! Певецът последно публично се появяваше с колежката си Дара, но връзката им, следена изкъсо от публика и медии, приключи внезапно преди едно участие на Папи Ханс във „ВИП брадър“. Тогава водещият Ники Кънчев обяви, че Папи Ханс влиза вътре като ерген и Дара веднага потвърди официално, че са се разделили, писа България Днес.

„Сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма – само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех!“, каза тогава Дара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.