Принц Чарлз и Камила – любов въпреки всичко

Принц Чарлз и Камила – любов въпреки всичко
Гласувайте за статията

Тази двойка има дълга история, но официално 16 години брак. Чарлз и Камила са преживели  множество тестове на своята любов и вярност, множество компромиси, трудности и несгоди, но днес са заедно и сякаш могат да устоят на всички бури.

Камила и Чарлз се запознават през 1970 г., когато бъдещата съпруга на принца е на 23 години. Запознава ги една от бившите приятелки на Чарлз – Лусия Санта Круз, дъщеря на посланика на Чили. В края на 70-те Чарлз среща лейди Даяна Спенсър, която тогава е на 16 години. Четири години по-късно принца й предлага брак и двамата се женят. По това време принца и Камила са възобновили любовта си и се срещат тайно.

Няколко дни преди сватбата си с Даяна, Чарлз подарява на Камила гривна, украсена с F и G, които са инициалите на тайните им имена – Гладис и Фред.

Успяват да държат връзката си в тайна близо 6 години, когато към пресата изтичат записи на телефонни разговори между двамата и целия свят научава за любовната афера, която става известна като „Камилагейт“. Няколко месеца по-късно от британския двор официално признават за проблеми в брака на Чарлз и Даяна, а през декември 1992 година става ясно, че двамата са разделени.

 Принцът признава в телевизионно интервю, че има извънбрачна връзка, назовавайки Камила като своя любовница. Даяна прави същото, като тогава заявява прословутата си реплика – „В брака ни беше пренаселено, защото бяхме трима“.

Чаплз и Кмила се женят едва през 2005 година само на гражданска церемония, на която Кралицата не присъства. Тя обаче се присъединява към останалата част от семейството за последвалата църковна молитва и така дава благословията си на влюбените. Близки до кралската фамилия разкриват, че Чарлз и Камила най-сетне са намерили покой в любовта след десетилетия на криене и скандали. Двамата били изключително щастливи и твърдели, че това е истинската любов.
Цитирано по dariknews

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар