Гери-Никол се завърна при първата си любов!

Гери-Никол се завърна при първата си любов!
Гласувайте за статията

Гери-Никол и MMA боецът Дани Илиев отново са заедно, почти година след раздялата!

Певицата спортистът са се изпокараха миналото лято и сложиха край на любовната приказка. Между двамата имало такъв скандал, че дори се бяха заличили от социалните мрежи. Е, оказа се, че страстта между Герито и Дани не е утихнала. Напротив, двамата се носят отново на крилете на любовта и съвсем скоро ще разкрият пред света затоплените си повторно отношения.

След изненадващата раздяла между блондинката и боеца нито той, нито Гери признаха да имат човек до себе си. За Дани се твърдеше, че ще вдига сватба с друга мадама, но това така и не се случи. Яката Дупара пък последно бе спрягана за гадже но новоизлюпения фолк певец и бивш боксьор Антонио. След година самота Гери се завърна при първата си до този момент и единствено истинска любов, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гери-Никол се завърна при първата си любов!”

  1. Това па гнусно, дебело, гюбре не спре да си плаща, за измислени от нея флашиви статиики. Дани сам каза каква долна лъжкиня е и че никога, не и е бил гадже, а само заради пратие се е съгласил, да лъже пред хората, че са гаджета явно цял живот, ще я е яд че готин пич, като Дани не я харесва.

  2. Яката дупара

    авг. 01. 2021

    Вие бъзикате ли се? Гери никога не си е и помисляла да се върне при това гонорейно джудже, дето в стремежа си да се докаже спа с коя ли не и завърши с куп венерически болести, та даже няма пари да се лекува от тях и сее зарази! Проверете си пак информацията.

Добавете коментар