Павел и Венци Венц изхвърчаха от „Гласът на България“!

Павел и Венци Венц изхвърчаха от „Гласът на България“!
Гласувайте за статията

Павел и Венци Венц са уволнени от „Гласът на България”. Шоуто на Би Ти Ви ще има друг водещ наесен. Това е синеокият любимец на тийнейджърите Иван Тишев, който още като ученик изгря в ефира на телевизията като Боби от сериала „Революция Z”.

От Би Ти Ви не дават обяснения за причините, поради които са решили да сменят водещите на музикалното си предаване. Смята се обаче, че целта е привличане на съвсем млада публика, а Павел и Венци Венц напоследък се харесват от хора в по-зряла възраст. За сметка на това Иван Тишев е суперзвезда сред учениците и децата, тъй като основните му изяви напоследък са в популярни уеб продукции, които се гледат само от тях. След като участва във всичките четири сезона на ученическия сериал „Революция Z” (2012-2014 г.), а после – и в кино продължението „Революция Х”, той продължи да приема роли в продукции, насочени към невръстна аудитория. Това са двата сериала „Не така, брат” и „Килерът”, които са излъчвани само във виртуалното пространство и са гледани основно от тийнейджъри. Именно затова, макар че родителите едва ли са много наясно кой е Иван Тишев, децата им със сигурност го познават и лицето му би ги привлякло пред телевизорите. А именно това е целта на Би Ти Ви – да привлече най-младата публика, която в момента предпочита интернет пред телевизията. Любопитно е, че и двата сериала, в които Тишев е работил в последните години, са продукции на платформите на конкурентната Нова телевизия.
Като маха Павел и Венци от „Гласът”, Би Ти Ви се застрахова срещу обвиненията, че 4 от общо шестте лица във формата са хора на продуцентката Саня Армутлиева.

Това са Дара, която тази година влиза като съдия в предаването и от зората на кариерата си работи със Саня, Любо Киров, който също е нов съдия, а албумите му се издават от Армутлиева, и Павел и Венци, които също са нейни артисти. Сега продуцентката остава само с двама души в шоуто. Коментира се, че двамата рапъри вече са остарели за формат като „Гласът на България”. Те са 33-годишни улегнали хора. Единият има сериозна половинка, другият – дете, и все по-трудно успяват да заинтригуват традиционната аудитория на музикалния формат, която се състои от деца, тийнейджъри и техните родители, принудени да гледат това, което гледат наследниците им. Друг съществен минус на Павел и Венци е, че те от доста време избягват да се събират на обща сцена. И двамата предпочитат да работят по самостоятелни проекти и дуетите им са по-скоро изключение, отколкото основно занимание. Рапърите изкараха в „Гласът” четири сезона – от 2017-а до 2020 г.

Иван Тишев, въпреки че се изявява като актьор, е музикант по образование. Завършил е музикалното училище „Любомир Пипков” в София, а специалността му е „Класическа китара”. Основната част от работата му е свързана с музика. Той няма официален продуцент – продуцира се сам.

Връщат Алекс Петканова

След като се лиши от услугите на Алекс Петканова в „България търси талант”, Би Ти Ви я върна на работа в „Гласът на България”. Жената на Даниел Петканов ще води уеб рубрика към музикалното шоу. Тя ще се може да се гледа единствено на интернет платформите на телевизията и ще се казва „Гласът зад кадър”. Длъжността, която е дадена на Алекс, е репортер. Същото правеше тя и в предишния сезон на предаването. Ето защо, когато от телевизията решиха да правят такава рубрика и към „Талантите”, се очакваше да я дадат отново на нея. Но вероятно защото мъжът й е водещ на шоуто, вместо манекенката поканиха младия интелектуалец Крис Захариев. Така избегнаха обвиненията, че назначават връзкари.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар