Нина Добрев разкри драматичната история за миналото си! (виж тук)

Нина Добрев разкри драматичната история за миналото си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нина Добрев пази съкровени спомени от миналото!

„Приятелите ми имаха купища скъпи дрехи и маркови тоалети последна мода. Ние пазарувахме от магазин с евтини стоки. Мама гo наричаше ,,Версаче“, само за да ме накара да се почувствам по-добре.“

Нина Добрев

Чаровната Нина Добрев с откровена изповед

Това откровение направи преди броени дни в американско ток-шоу българската холивудска звезда Нина Добрев.

Мнозина знаят за скромните финансови възможности на семейството й, което емигрира в САЩ само с един куфар. Нина за пръв път разкрива всъщност колко мъчно е било за семейството да направи първите си стъпки за стабилността си в CAЩ.

Бащата на Нина и брат й Алекс – Камен Добрев, успява да замине за Канада малко след промените. Въпреки че е военен, в чужбина бащата се хваща да работи като разносвач на пици и служител на бензиностанция. И то без семейството си.

Защото тръгва „на Запад“ година по-рано, за да може да се установи и да имас какво да подплати пристигането на семейството си. След това решават да се преместят в САЩ.

„Мама премина границата, за да го срещне на Ниагарския водопад с един куфар и по едно дете във всяка ръка. Именно от семейството си се научих на труд“, разказва Нина Добрев.

Холивудската дива, днес богата и обожавана от феновете, е скромно момиче, което от малко се грижело само за себе си, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар