Проф. Донка Байкова побесня! (още подробности)

Проф. Донка Байкова побесня! (още подробности)
Гласувайте за статията

Донка Байкова е бясна от случилото се!

Проф. Донка Байкова изригна срещу реклама в интернет. Диетоложката е бясна, че името й се използва за промотирането на продукт, за който тя не знае. И не е давала съгласие да се използва името й.

Донка Байкова

Донка Байкова бясна от измамата

„Ето до какво води липсата на контрол в интернет пространството и желанието на всякакви мошеници да печелят на гърба на другите. Предлага се продукт, рекламиран от мен, който е прилаган при Галена, Преслава и Ани Салич с „отлични резултати“ след „приема на продукта.

Намесено е и името и логото на фитнес зали, с които очевидно работим „заедно”, възнегодува Донка Байкова, която е уважавано име в научните среди с познанията си пол диетика и здравословно хранене.

„Магическото хапче се продава на скромна сума от 70 лева и поръчвайки го, се обажда мистериозна жена, представяща се за мениджър продажби, която те обсипва с лични въпроси, и звучаща като леко неопитна лъжкиня.

Входящото повикване идва от номер +359899130219. Ще информирам съответните власти за това безобразие и очаквам да се вземат мерки!“, каза още Байкова, която не е никак щастлива, че името й е опетнено.

Десетки близки и приятели на професорката я подкрепиха и я призоваха да търси справедливост, тъй като е уважавана личност.

Припомняме, че Байкова е признат специалист пo хранене и диетика с дългогодишна научна, консултантска и преподавателска дейност.

Активно участва в популяризирането на съвременните аспекти на здравословното хранене, консултант е към Министерството на здравеопазването.

Специализирала е здравословно хранене в Германия, Унгария и Словакия, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Проф. Донка Байкова побесня! (още подробности)”

  1. Пешо

    юли 05. 2021

    За мобилна версия не сте ли чували или още живеем в 1994 година?

Добавете коментар