Този път Меган и Хари прекалиха

0

Наглостта на тези двамата няма край

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари този път прекалиха. Те се озоваха в окото на бурята, след като лъсна огромната им лъжа.

Оказва се, че двамата са измамили буквално целия свят. „По всичко личи, че подлостта им няма край“, твърдят разследващи журналисти.

Меган
Наглостта на тези двамата няма край

Поредната им издънка и грандиозна лъжа е свързана с името на второто им дете. Целия свят и най-вече британците бяха възхитени, че момиченцето е кръстено на баба си и прабаба си – принцеса Даяна и кралица Елизабет II. Оказва се, че това въобще не е така.

Явно Меган и Хари са искали да спечелят симпатиите на обществото и най-вече благоразположението на кралското семейство, след като отношенията с него се влошиха плачевно много след интервюто им пред Опра и страшните обвинения в расизъм.

В Съединените американски щати има лесен достъп до информация относно мястото на раждане и истинското име на човек. Тези данни са публични и при желание, всеки може да ги види.
Разследващи журналисти решиха да проверят това и се оказа, че херцозите на Съсекс са излъгали жестоко за името на детето си.

Ако въведете в търсачката името Лилибет Даян Маунтбатън-Уиндзор, тогава изкуственият интелект казва, че няма момичета с това име, родени в Санта Барбара на 4 юни 2021 година.
В мрежата обаче има акт за раждане на момиче с името Даяна Маунтбатън – Уиндзор. Вярвате ли в подобно съвпадение?

Освен това е предоставено и второ доказателство за достоверността на тази версия. Оказва се, че Меган и Хари са регистрирали домейн на името на детето Даяна Маунтбатън на 31 май и в списъците няма Лилибет.

Явно херцозите на Съсекс са измислили името на щерка си, за да заздравят отношенията си с кралицата, пише jenata.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.