Радина Червенова зачеркна Коко Каменаров!

Радина Червенова зачеркна Коко Каменаров!
Гласувайте за статията

Радина Червенова не ще повече да чуе за неверния Коко Каменаров!

Радина Червенова отказва дори да спомене името на съпруга си Коко Каменаров, който отново живее с любовницата си Михаела Калайджиева в нейната къща в Панчарево.

След като двамата телевизионери се събраха по Коледа миналата година за кратко и уж изглеждаше, че бракът им ще продължи да съществува, сега връзката между тях е приключила завинаги.

Радина Червенова

Радина Червенова не иска да чуе повече за Коко Каменаров

Бившата водеща на „По света и у нас“ не иска даже да си спомня съвместнатa работа с неверния съпруг, с когото се залюби на „Сан Стефано“.

Затова предаването „БНТ на 60“ бе специално монтирано така, че за Коко почти не стана дума.

На въпроса на водещия Драгомир Драганов как по коридорите на единствената тогава телевиэия Радина е срещнала голямата си любов, тя отговори едносрично и продължи да разказва спомени, без дори да изрече името „Каменаров“, пише „Минаха години“.

Когато на човек му е писано да прекара интересно живота си, се озовава в точното време на „Сан Стефанов“, обясни с усмивка Червенова, която изглеждаше по-елегантна от всякога въпреки тежката борба в рака.

Тръгнала си сама от БНТ, защото трябвало да започне нещо наново. Научила се на дисциплина, работа в екип и желание да се доказваш ежедневно.

Екипната работа обаче не изключва собствен почерк, категорична е най-открояващата се водеща на новини.

Телевизията е в кръвта й – майката Павлина е организатор на много от предаванията и асистент-режисьор, а брат й Иван – оператор. „Като дете си играех в пето студио, където се снимат телевизионните театри.

Гледах как работят най-големите актьори и режисьори и забравях за времето“, припомня си Радина.

Тя отива на конкурс за работа заедно с 2 хиляди кандидати и комисия от 40 души, в която е и Хачо Бояджиев. Избират заедно с още две момичета, а самата процедура трае половин година, като после следва и обучение за ефир.

„Нямах болна амбиция, дори за конкурса закъснях и изчаках всички 2 хиляди кандидати да минат, преди да изпитат и мен. Истински ме болеше, че ме скъсаха за ВИТИЗ и аз си отмъстих, като дойдох на конкурса в телевизията.

След края му обаче Хачо Бояджиев обясни, че трябва да изчакам още, защото съм твърде млада и зрителите няма да ми вярват, като им говоря от екрана“, обяснява сложния си професионален път говорителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Радина Червенова зачеркна Коко Каменаров!”

  1. Ко

    юли 05. 2021

    Радинка е хиляди пъти по – хубава от оная от котилото на грънчаровите кикимори. Само не разбирам защо избра тоя нов стил прическа, който е точно като на кикиморитв. Нейният си стил беше много по-красив и младежки, да се върне към него и да си хване някое по-младо гадже. А Коко нека меси грънчаровите баби и той като Паси.

Добавете коментар