Край: Мегз окончателно затваря бизнеса си! (още подробности)

0

Мегз затваря фирмите си, ще търси щастието!

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мргз затваря всички магазини, които ръководи и окончателно спира дейността на фирмите.

Мегз
Мегз приключва с кариерата си

Това обяви самата тя в Instagram. Изненадващото й решение е продиктувано от шаман, предрекъл й щастие ако се откаже от всичко, което има.

„Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM. Повече няма да създавам дрехи под никакъв бранд. В сайта ни www.I-am.bg може да откриете всичко, което ни е останало. Добавили сме и графа MEGZ. Проверете! Ще продадем всичко, което имаме на склад и после ще затворим, както с MEGZ. Няма да отварям нов бранд.

Правя си равносметка. Преди точно година един шаман ми каза в предаването ми “Маската”,че нося душа “Бодхисатва” и че ако искам да следвам пътя на душата си, ще трябва да се разделя с всичко, което имам. Гледах го с неразбиране и подсмърчах. Защото въпреки че не схващах много от думите му нещо в мен се късаше от болка и възторг едновременно.

Все пак явно тръгнах по пътя. В живота ми се случиха меко казано магическо-невероятни неща. И без да се усетя само за година май наистина се разделих с почти всичко, за което някога се кълнях,че е смисълът на живота ми.

Когато се разделях с МЕГЗ треперех от страх. Буквално мислех, че умирам. Тогава имах I-AM и въпреки че не мога да я сравня никога с MEGZ. Тя ме държеше с единия крак на сухото. Беше моята патерица и ми помагаше да се крепя. Представете си дори без да осъзнавам съм я кръстила “АЗ СЪМ”. Така беше и смятах, че дълго ще си я работя.

На 18.06,обаче, се прибрах в България. И смятах докато съм на семинара ми в гората междувременно да спретна и 2 колекции, които да пусна сега като се върна в Дубай. Приятели, правя дрехи от 13 годишна. Винаги е било така-затварям си очите и Вдъхновението си върши работата. Винаги са идвали сами с огромна лекота. Е този път не. Почвам да творя, затварям си очите и пред мен се появява единствено образа на Бог, който ми казва “Вече си готова”.

Така всеки път в продължение на 2 седмици. Побърках се. Минах през всички емоционални състояния. Но каквото и да правех, не идваше. Трябваше да се изправя пред семейството и екипа си и да им кажа “Приключвам”. Не друг бранд, а приключвам окончателно. Беше толкова страшно, защото ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.

И така -Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се повтарям пак -Знаете, за мен беше велика привилегия да творя за вас“, пише Мегз.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.