Кали: Не гласувах! Друг човек дърпа конците на Слави Трифонов! (виж тук)

Кали: Не гласувах! Друг човек дърпа конците на Слави Трифонов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кали не вярва нито на Слави Трифонов, нито на друг!

„Слави Трифонов ми е бил шеф. Има ръководни качества, ала не мисля, че той ще ни управлява. Зад него стои някой друг човек. Той ще дърпа конците, ако хората изберат Слави.”

Слави Трифонов

Зад Слави Трифонов стои някой в сянка, убедена е Кали

Това мнение изказа пред вестник „България Днес“ певицата Кали. Изпълнителката на вечния хит „4-4-2“ отново пропусна да гласува.

„Всички играят в един цирк. Един дол дренки са. Не вярвам на никоя партия. Всички са едни и същи. Зад тези, които се показват по телевизията и на билбордове, стоят други хора.

Нищо няма да се промени. За втори път в живота си няма да дам своя вот. Предният път бе на миналите избори“, казва Кали.

Според изпълнителката България е съсипана от дълги години. По думите й управниците гледат само София, а другите градове за нищо ги нямат.

„Не виждам светлина в тунела. Отказах се да се вълнувам от политика. Не искам и да бъда част от обществения живот. Преди години бях оптимист. Вярвах, че ситуацията нас може да се промени. Ала няма да се случи“, споделя още Кали.

Певицата е гневна, че в последните няколко години на власт са неграмотни хора. „Българският народ трябва да се обедини. Не става само c протести. Само така ще се оправим”, категорична е Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кали: Не гласувах! Друг човек дърпа конците на Слави Трифонов! (виж тук)”

  1. Niki

    юли 12. 2021

    Точно ти ли негласува ,и от къде знаете кой кого дърпа.

Добавете коментар