Бабаитът Динко Вълев мята пачки като луд!(Подробности+фото)

Бабаитът Динко Вълев мята пачки като луд!(Подробности+фото)
Гласувайте за статията

Бабаитът Динко Вълев не жали средства за купони

Не жали средства колоритният ямболия Динко Вълев, когато става дума за купон. Бизнесменът, който преди години се прочу с прозвището Ловеца на мигранти,

е броил минимум десет бона за кръщенето на сина си Динко-младши, научи вестник „България Днес“.

Бабаитът от Ямбол демонстрира висок стандарт на живот. Той е избрал скъпарско заведение, където да събере гостите си на празнична вечеря.

Изисканата на пръв поглед обстановка рязко се променя след няколко наздравици. Динко, известен с купонджийския си дух, е заложил на чалга ритмите,

с които да вдигне настроението на приятели и роднини.

Динко Вълев

Динко Вълев пръсна 10 бона за кръщенето на сина си

Фолкфурията Роксана е специален гост на празника на Вълев. На видео, разпространено от самия Динко в социалните мрежи, се вижда как ямболският бизнесмен вади пачка със стотачки и започва да изсипва една по една банкнотите върху главата на певицата.

Жестът, колкото и щедър и присъщ за чалга културата да е, изглежда неподходящ за свето кръщение на дете. За Вълев обаче граници няма, когато иска да покаже финансово благополучие и да се поглези.

Динко Вълев мята пачки по стотачки към певицата Роксана

Динко-младши е второ дете за бизнесмена. Ловеца на мигранти и красивата му половинка Валя имат и дъщеря на име Виктория, която е малко по-голяма от малкия Динко.

Няколко дни след раждането на сина му ямболският кошмар за бежанците поведе хоро в чест на сина си.

За доброто настроение на компанията се погрижи оркестър. Няколко музиканти свиреха и пееха любимите на Динко песни, а той и тогава демонстрира колко е ларж, натъпквайки в джобовете на всички музиканти тлъсти пачки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар