Меган Фокс се оплака от престоя си в България! (още подробности)

0

Меган Фокс останала на сухо в България!

Обърканият живот на Меган Фокс продължава да се дозаплита. Актрисата сподели във „Вечерното шоу на Джими Кимъл“, че седмиците, в които снима в България, са трудни за нея и за половинката й – рапъра Машин Гън Кели.

Меган Фокс
Меган Фокс се оплака от престоя си в България

Оказва се, че на Меган й се налага да стои на сухо пo време на снимачния процес у нас на филма си „До смърт“ миналата година. Планът не бил такъв. По време на шестте седмици, в които е в родината ни, гаджето на Фокс трябвало да кацне у нас, за да са заедно.

В откровения си разговор актрисата призна, че връзката им тогава е била съвсем прясна и рапърът се тревожел за дългото си отсъствие от леглото на Фокс.

„Той наистина се страхуваше, че ако ме няма за шест седмици, може да не се върна при него“, обясни Меган във вечерното шоу.

„Кели загуби паспорта си, докато кара мотоциклет по магистралата. Носи едни безумни панталони и паспортът е изпаднал. Всичко това се случи по време на ограниченията. Така че Кели не можа да получи нов паспорт.

Наложи му се да премине през много препятствия и накрая успя да дойде при мен в България три дни преди да се прибера“, разказа Меган Фокс за перипетиите, през които преминават тя и гаджето и, докато снима в България, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.