Какво се случва: Деси Банова пак ще показва времето?

1

Деси Банова застава зад синоптичната карта

Бившата синоптичка Деси Банова и съпруга на президента Росен Плевнелиев най-вероятно ще се завърне на екран от есента, пише ексклузивно столичен ежедневник.

Деси Банова
Деси Банова пак ще показва времето

Възможно е да води собствена рубрика или предаване, но най-вероятно ще застане отново пред картата, да съобщава къде ще вали и къде ще грее слънце.

Съвсем наскоро колежките й Никол Станкулова и Гери Малкоданска ще изляза в майчинство, тъй като и двете са бременни за втори път.

Така „Нова“ ще остане само с двама синоптици – Николай Василковски и Лора Георгиева.

Двамата е невъзможно да се справят с всички емисии за времето и затова телевизията е в трескаво търсене на поне още една синоптичка.

По всяка вероятност третият кадър в прогнозата ще бъде именно Деси Банова, която има дълга дълъг опит при климатичната карта.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди три години когато роди дете на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията,

тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна.

Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава вече й е омръзнала твърдят нейни приятелки.

Деси отдавна имала желание да се върне на екран и да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи.

Засега обаче от „Нова“ й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването,

но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

1 коментар
  1. Запознат казва

    Иска да се клеца че ромската вече не може да вдига самолета б

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.