Разрив в семейството: Виктор Николаев заряза жена си и хукна по купони! (виж тук)

0

Виктор Николаев го удари през просото!

На втора младост се радва 41-годишният Виктор Николаев. От началото на лятото водещият на „Здравей, България“ се е отдал на парти маратон в отсъствието на жена си Людмила Железова.

Ежеседмично журналистът купонясва при приятели и приятелки, а шумните вечеринки са подплатени със солидно количество алкохол.

Семейният телевизионер, който дълго време живееше в изолация и ежедневието му се изчерпваше с ходене на работа, на пазар и прибиране вкъщи, сега не отклонявал нито една покана за вечерни сбирки.

Виктор Николаев купонясвал и по домовете на свои колежки от телевизията до тъмни доби, вместо да прекарва свободното си време след работа с жена си и дъщеря им Дара.

В нета се появи видео, на което ясно се вижда как Виктор вдига наздравици с непознати на широката аудитория дами, разположил се на балкон заедно с тях. Из кулоарите на Нова вече усилено се шушука, че журналистът е скъсал синджира, защото отношенията с половинката му били обтегнати.

С Людмила са заедно още от младежи, но така и не сключиха брак, въпреки неййното желание. Тя е с 10 години по-възрастна от него, също журналистка, но в БНР. Именно там се срещат и младият и все още зелен Виктор хлътва по Железова.

До миналата година тя и дъщеря им бяха приоритет на Николаев и дори малкото си свободно време и оскъдния отпуск той прекарваше с тях, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.