Скандалната Анн Джи остаря и се отпусна! (вижте я днес)

Скандалната Анн Джи остаря и се отпусна! (вижте я днес)
Гласувайте за статията

Анн Джи вече не е толкова секси и стегната като преди!

Певицата Анн Джи вече се подвизава в ново амплоа. Тя заработва като танцьорка в нощни клубове, като тарифата за около два часа фрий денс е 100 лв. На места блондинката се изявява за 80, ако някой й подсигурят няколко работни ангажимента.

Анн Джи

Анн Джи не е това, което беше

Репортер на „Телеграф“ се натъкна на блондинката в дискотека в Студентски град. Там Анн Джи, която освен певица се изявяваше като фитнес моделка се появи на сцената в телесно боди и високи токчета и започна да се кълчи под звуците на най-хитовите парчета за сезона.

Някои от посетителите не успяха да я разпознаят, тъй като все пак студентите които са били в заведението най-вероятно не помнят миналото й. Други обаче бърз се сетиха кой всъщност им танцува и побързаха да запечата случващото с телефоните си.

Определено от някогашния секс символ няма и следа. Лицето на Анн Джи бе с много лек грим, който не успяваше да прикрие следите на времето. Дори тялото на певица се е променило въпреки тренировките. Явно това е причината поради която бе върнала тюлен шал на задните си части.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар