Бомба: Светлана Гущерова направи чудо с Християн, стопи го! (още подробности)

0

Светлана Гущерова вкара в супер форма мъжа си!

Християн Гущеров е успял да свали цели 40 килограма, за да е на нивото на сексапилната си жена Светлана Гущерова. Благоверната на милионерския наследник показа преди дни снимка с него по повод рождения му ден.

Светлана Гущерова
Светлана Гущерова втали мъжа си Християн

От нея се вижда, че на 33 години Хриси е паднал до нивото на килограмите, които се разхождал като студент.

Пълната промяна във визията на Гущеров е настъпила в рамките на трите години от сватбата му със Светлана досега. Той мина под венчило през 2018 г., когато имаше вид на надуваема лодка.

На повечето снимки, които тогава изтекоха в публичното пространство, Християн е напъхан в костюм, чиято кройка скрива голяма част от излишните му килограми. Изтекоха обаче и кадри, в които фотоапаратът го е запечатал по риза и гледката е стряскаща. 30-годишният тогава младоженец изглежда като балон.

Три години по-късно обаче става ясно, че плеймейтката е успяла не само да го мотивира да й предложи брак и да я глези като кралица, но и да го накара да мине на хранителен режим и да отслабне.

В чест на рождения ден на мъжа си Светлана показа снимка от морската почивка, с която двойката отбеляза празника. Въпреки че на нея Християн се вижда само до гърдите, промяната в лицето му не оставя съмнение колко много е отслабнал той.

Бузите му са се стопили осезаемо, а изражението му е станало далеч по-приятно и лъчезарно в сравнение с преди. Цялостният му вид е по-здрав и свеж и няма нищо общо със старото му болнаво излъчване на затлъстял човек, който изглежда двойно по-възрастен, отколкото е в действителност.

Твърди се, че зад цялата тази позитивна промяна стояла неговата съпруга, която за три години му роди две деца – момче и момиче.

Покрай нея Хриси започнал да прави опити да ограничи калориите, като в същото време намалил алкохола и заменил с тренировки запиванията с приятели, които били основното му занимание преди да се ожени за блондинката.

Тя така го глезела вкъщи, че излизанията по мъжки му ставали все по-скучни за сметка на семейния живот с двете им малки деца.

Резултатът от новия начин на живот на Гущеров-младши започна да се забелязва още по Нова година. Тогава двойката показа снимка пред елхата, от която стана ясно, че коремът на Християн видимо се е прибрал.

Няколко месеца по-късно той вече изглежда като нов човек и, ако продължава в същия дух, скоро ще може даже да се изявява като манекен.

Гущеров сега няма нищо общо с вида си отпреди 6 години, когато каза „Да!” на първата си съпруга – фолк певицата Мария. Тогава се говореше, че той тежи в килограми толкова, колкото жена му е висока в сантиметри – 150 кг срещу 150 см.

Преди няколко години бащата на Християн – бизнесменът Добромир Гущеров, също успя да отслабне трайно, след като години наред имаше проблеми с теглото. Той се стопи с 50 килограма – от 142 на малко над 90 килограма.

Синът е тръгнал по неговите стъпки не само защото така изглежда по-естетично, но и защото е по-здравословно, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.