Потрес: Наш Джорджи предложи брак на Дарси и избяга! (още подробности)

Потрес: Наш Джорджи предложи брак на Дарси и избяга! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джорджи избяга след като Дарси прие да се оженят!

Българският риалити герои Джорджи предложи брак на американската тв звезда Дарси Силва. Тя каза „да“ и той избяга.

Джорджи

Джорджи духна от годеницата си

Многомилионната зрителска аудитория видя шокиращ развой на любовните отношения между българина и американката, които са едни от най-дискутираните теми в САЩ през последните месеци. Георги Русев, както е истинското име на нашенеца, е голяма звезда зад океана.

Той участва в предаване на телевизия Ти Ел Си, което проследява живота на русокосите близначки с огромни гърди Дарси и Стейси. Георги- Джорджи, е гадже на Дарси.

„Не ми пука за миналото, пука ми единствено за нашето бъдеще. Искам да съм с теб, да се оженя за теб!“, емоционално заявява Джорди, който предлага брак на любимата си.

„Цял живот съм чакала този момент“, отвръща тя и казва „да“ на любимия си. И докато милиона американци чакат сватбата между двамата се оказва, че българинът е избягал от годеницата си.

„Уплашена съм! Не знам какво става с връзката ми! Обичан го истински. Искам да се омъжа за него. Дано го чувства по същия начин“, заявява Дарси, а дали ще мине под венчилото трябва да стане ясно съвсем скоро.

А дотогава американските зрители са на тръни. Проблем в отношенията им е голямата разлика във възрастта им – той е на 33, тя на 46 години.

Българинът замени в леглото си с Дарси друга звезда на Ти Ел Си – Том Брук. Двамата се разделиха с грандиозен скандал преди време и продължават да са в лоши отношения, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар