Парите са безсилни: Наталия Гуркова замяза на лелка! (още подробности)

Парите са безсилни: Наталия Гуркова замяза на лелка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова се боде от момиче, вече не помага!

Времето няма никаква милост към бившата Мис България Наталия Гуркова. На 44-годишна възраст тя вече изглежда безвъзвратно повехнала и все повече заприличва на бабичка.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова стана жертва на суетата си

Разкрасителните процедури, ботоксът и хиалуронът, с които се боде през няколко месеца, успяват да изгладят бръчките й, но не и да я подмладят.

Неувяхващата красота, с която е популярна Наталия Гуркова, се оказва пълна илюзия. Грозната истина за начина, по който изглежда тя в действителност, лъсна преди седмица, когато Мис България 1998 се появи на едно от малкото публични събития, в които взима участие в последните години.

Това бе церемония по връчването на наградите на една от модните телевизии, излъчвани у нас. Самата Гуркова бе удостоена с един от специалните призове, така че нямаше как да не се появи на сцената в пълния си блясък. Видът й обаче се оказа само бегъл намек за начина, по който Гуркова изглеждаше преди години.

В момента няма и следа от свежото и естествено красиво момиче, което в края на 90-те бе обявено за най-красивата българка. Нещо повече – Наталия не прилича дори на собствената си версия от преди 3 години, когато бе убит мъжът й – диамантеният бос Джордже Михалевич. От смъртта му досега, само за 3 години, тя е успяла безвъзвратно да повехне.

Наистина, кожата на бившата моделка е опъната като тъпан, благодарение на ботокса, който си слага най-много през 6 месеца. Знае се, че бившата мис ходи при дерматолога на Светлана Гущерова. Освен че опъва бръчки, тя много разчита и на хиалурон, за да поддържа устните си пухкави.

Но въпреки всички грижи, които полага, бузите й са започнали да увисват, лицето й е подпухнало, очите й са хлътнали, а под тях личат отоци и торбички. Целият вид на 44-годишната миска говори за нездравословен начин на живот. Ако не друго, то най-малкото, което издава лицето й, е че не си доспива.

Тежкият грим, който е като маска за лицето й, скрива донякъде тези дефекти, но без него гледката вероятно е стряскаща. Нищо чудно проблемите във външния вид на бившата манекенка да се дължат и на предозиране с ботокс и хиалурон.

Известно е, че колкото по-рано се започне с употребата им, толкова по-рано ефектът от тях започва да се превръща в дефект. Нищо чудно при Наталия този момент вече да е настъпил, защото тя още като момиче започна да се разкрасява с подобни вещества, пише вестник Уикенд.

На всичкото отгоре изглежда е започнала да напълнява. Фигурата й все още е хубава, особено като за жена на нейната възраст. Но Гуркова определено вече не е за поли като тази, с която се появи на церемонията. Дрехата покриваше бедрата й само наполовина.

Като дългогодишна манекенка, 44-годишната миска знае как да позира за снимки така, че краката й да изглеждат възможно най-стройни – като ги кръстосва пред обектива. Но тези, които я видяха на живо на церемонията, твърдят, че би изглеждала по-добре в по-дълги рокли.

Любопитно е, че има голяма разлика между снимките от церемонията и тези, които Наталия публикува на собствените си страници в социалните мрежи. В кадрите, които самата тя пуска в интернет, лицето й е все така свежо, както беше преди години.

Но сравнението с кадрите, изтекли в други канали, доказва, че тази свежест е резултат от компютърна обработка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар