Сашо Кадиев пак избяга от работа! (още подробности)

0

Сашо Кадиев пак остави Деси Стоянова сама в ефир!

Актьорът не се появи в „Преди обед“, снимал филм в Приморско. Водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев отново изчезна от ефир.

Сашо Кадиев
Сашо Кадиев избяга от работа

В сряда сутринта зрителите на сутрешното предаване за пореден път останаха озадачени от отсъствието му. Актьорът често закъснява по различни причини – от задръстване по пътя до проблеми с алармата на джиесема му.

Липсата на актьора отново предизвика недоумение в зрителите, които този път така и не го видяха до екранната му партньорка Деси Стоянова. Отсъствието на Кадиев предизвика всевъзможни коментари в социалните мрежи.

Според някои от феновете му, откакто смени бившата си жена Таня Тончева с младия модел Ивелина Чоева, актьорът е станал много несериозен.

До края на предаването екранната му половинка водеше само в компанията на Рая Пеева, но така и не съобщи причината за липсата на сина на Катето Евро.

Оказа се, че този път Сашо не се е успал за ефир, а е имал работни ангажименти по Черноморието. В момента актьорът снимал филма „Завръщане 2“ в Приморско.

От кадрите в социалните мрежи стана ясно, че Кадиев е на терен заедно с Орлин Павлов, Башар Рахал, Ники Илиев и Бойко Кръстанов, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.