Никол Шерцингер гони лошите мисли с тренировка

Никол Шерцингер гони лошите мисли с тренировка
Гласувайте за статията

Независимо дали е лято, или зима, певицата Никол Шерцингер е в съвършена форма и тренира усилено. Както казват, решението на всички проблеми е солената вода: пот, сълзи или море.

Спортът е много важна част от живота на Никол, не само заради „перфектната талия“. За певицата той е начин на живот, терапия, начин да прочисти ума си и да се чувства пълноценна и щастлива:

Никол Шерцингер

„Напоследък изобщо не се чувствам добре. Но си наложих, че трябва да се изправя, да отида в залата и да се изпотя подобаващо, като изкарам всичко лошо от себе си. И така отново видях светлината. Днес се чувствам хубава, така че не можах да устоя и си направих тези снимки. Помнете, че никой не може да се справи с проблемите ви вместо вас! Така че – действайте и го направете за себе си. Бъдете силни, търсете светлата страна на нещата и продължавайте да блестите“, написа Шерцингер, качвайки няколко селфита след тренировка.

От зачервеното й лице съдим, че наистина е тренирала много. А ние желаем на Никол да се чувства все по-добре и да я виждаме все така в идеална форма.

 

Цитирано по сп. Ева

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар