Явор Бахаров започва в БТВ, приятелят му Хекимян го урежда!

Явор Бахаров започва в БТВ, приятелят му Хекимян го урежда!
Гласувайте за статията

Антон Хекимян търси работа за скандалния Явор Бахаров, пише „Уикенд”. Нищо чудно още от есента актьорът да блесне като водещ на някоя рубрика в Би Ти Ви, ако не и на цяло предаване. Братът на Захари Бахаров и новият шеф на новините в телевизията са близки от близо 10 години и арменецът бил обещал да ползва влиянието си, за да уреди къдрокосата звезда с топло местенце и сигурни доходи.

Актьорът и шефът на новините са приятели още от снимките на шоуто на Би Ти Ви „Афика: Звездите сигурно са полудели”, което бе излъчено през 2013 г. Бахаров бе един от състезателите в него, а Хекимян бе водещ. Двамата до днес си спомнят с носталгия това приключение, а добрите им отношения от снимачната площадка са се пренесли в живота. Изпаднал в нужда от работа, Явор бил потърсил своя стар другар с надежда да му предложи нещо подходящо в телевизията, твърди най-прясната тв клюка.

Макар да е добър актьор, по-младият от братята Бахарови трудно си намира ангажименти заради сприхавия си характер и скандалния си имидж. Любопитно е обаче, че винаги, когато има проблеми и остане без пари, отнякъде изниква Би Ти Ви, за да го извади от кашата, в която сам се е забъркал. Така щяло да стане и сега, говори се в телевизията. Там отдавна се обсъждала идеята да правят от актьора водещ, но проблемите му с правосъдието спъвали тези планове. Звездата бе осъден на една година затвор, след като го хванаха да шофира пиян и дрогиран в Банско през зимата на 2020-а. Дори не беше сигурно, че ще успее да се снима сцените си във втория сезон на сериала „Съни бийч”, в който му е дадена централна роля. За да заснеме материала, преди да го тикнат зад решетките, екипът изтегли работата на терен за март, въпреки че сериалът е летен. Актьорите умираха от студ по бански на морския бряг във време, в което другите хора носеха палта, само защото трябваше да снимат всичко, преди малкият Бахаров да влезе в затвора.

Той обаче извади късмет и преди месец смениха ефективната му присъда с условна. Сега вече в телевизията могат спокойно да го назначат на постоянна работа с редовна заплата, вместо както досега – с временни контракти в сериали. Къде точно ще работи Явор, засега не е ясно. Но в Би Ти Ви са в ход много нови проекти за предавания, които се планира да сменят някои от излъчваните досега формати. Както „Уикенд” писа, замразяват се проектите „Бригада Нов дом” и „Смени жената”, а тяхното място ще трябва да бъде заето от нови продукции, в които се търси място за малкия Бахаров.

Колкото по-шумни са скандалите, в които Явор се замесва, толкова повече расте интересът към него. Доказателство за това е едно от малкото представления, в които продължава да играе – „Отчаяни съпрузи”. В него участват още Бойко Кръстанов и Даниел Пеев-Дънди, а билетите свършват за минути. В Би Ти Ви често канят актьора за гост в различни предавания, за да им вдига рейтинга. Никой няма да се изненада, ако скоро му дадат и място като водещ.

Същото стана с приятелката му Рая Пеева преди година. От сериала „Скъпи наследници” актрисата влезе директно в шоуто „Преди обед” като трета водеща – партньорка на титулярите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. В момента тя разчита не само на заплатата си от Младежкия театър, където е на щат, но и на постоянни доходи от телевизията, а ако й попадне и някой страничен ангажимент като снимки във филм например, забравя за финансовите си проблеми. Подобно е положението и при синът на Катето Евро, който също тъче на няколко стана едновременно. В това се целел и Бахаров. Наскоро се заговори, че Рая и Явор са се разделили, а тя е завъртяла страстна афера с водещия на вечерното шоу Николаос Цитиридис. Раздялата обаче приключила за броени дни и към момента двойката отново е заедно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар