Герасим Георгиев-Геро: Ние, хората, сме COVID-ът на Земята!(Виж още)

Герасим Георгиев-Геро: Ние, хората, сме COVID-ът на Земята!(Виж още)
Гласувайте за статията

Герасим Георгиев-Геро е крайно възмутен от действията на хората

„Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности.

Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми.

И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем.“

В това е категоричен актьорът Герасим Георгиев-Геро, който има непоносимост към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас.

„Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя“, категоричен е Геро.

Герасим Георгиев-Теро

Геро е убеден, че за Ковед сме виновни ние, хората

Вечно усмихнатият актьор в момента си почива, но където и да отиде, забелязва българската черта – да смятаме, че някой ни е длъжен.

„А не е така. Не може да мислим все по този начин – „След нас и потоп“, отговорни сме“, категоричен е актьорът.

Геро играе навсякъде – и в театъра, киното, сериалите и е тв водещ. Един от най-симпатичните български актьори не вярва, че ще повтори ситуацията с локдауните.

„Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле.

Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее“, надява се Герасим.

След като преди по-малко от месец навърши 47 години, актьорът смята, че времето в момента му е най-силното за работа и ангажименти.

„За 22 дни направихме филма „Голата истина за група Жигули“, страшно се забавлявахме.

В театъра също имам нови постановки, но гледам да отделям време и на дъщеря ми Йохана. Това онлайн обучение, което имаха децата, е абсолютно пропиляно.

Министерството на образованието трябва да знае, че имаме една нулева година, в която учениците нищо не научиха, и тепърва ще берем плодовете от това впоследствие.

Така мисля аз де“, споделя Геро, цитиран от България Днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар