Роднина на Даяна се омъжи за милионер

0

Става дума за племенничката на покойната принцеса Даяна се врече във вечна вярност на приказна церемония в Италия. 30-годишната Кити Спенсър каза „ДА“ на милионера Майкъл Люис във великолепна рокля на Dolce&Gabbana. Със сигурност всяка бъдеща младоженка мечтае да се види пред олтара в подобна булчинска рокля.

„Благодаря от цялото си сърце на Доменико и Стефано, че създадоха рокля, която надхвърли и най-смелите ми мечти,“ По-късно по време на церемонията тя смени още една рокля, пак дело на Dolce&Gabbana. 

Но не мислете, че с това се изчерпва сватбеният гардероб на госпожа Спенсър. Общо пет тоалета бяха подготвени за деня, в който тя се омъжи. И всички бяха облечени от нея. И всички бяха дело на Доменико Долче и Стефано Габана. 

Любопитен факт е, че Кити Спенсър се омъжва за човек, който е с 5 години по-възрастен от баща й. Майкъл Люис е на 62 години. Кити бе заведена до олтара от братята си, като според западните медии баща й Чарлз Спенсър не бил на сватбата. 

Когато любовта застане на пътя обаче, възрастта няма значение. „Любов завинаги!“, както написа самата Кити по една от снимките им от сватбения ден, които сподели в Инстаграм.

Цитирано по сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.