Никол Кидман с пореден хитов сериал

0

Сериалът с Никол Кидман, който предстои, се казва „Nine Perfect Strangers“ и е по еноименния роман на австралийската писателка Лиан Мориарти. Нейна книга е в основата и на „Големи малки лъжи“.

В новите епизоди Никол Кидман ще е в ролята на лечителката Маша, която обещава на деветима непознати да ги излекува от травмите на миналото им, да поправи наранените им души.

За целта обаче иска да й се предадат и доверят изцяло, защото методите й са доста нетрадиционни. Маша обещава за десет дни травмите им от миналото да изчезнат. Както може да се досетите, нищо няма да е толкова просто и нямаме търпение да видим в каква посока ще тръгне сюжетът.

Всеки от гостите в терапевтичния център на Маша (Никол Кидман) трябва да изкопае собствения си гроб и да легне в негоНо ще излекува ли тя травмите им или има друга тайна цел? Предстои да разберем на 18 август, когато ще е премиерата на сериала, зад който стои друго легендарно име – Дейвид Кели.

Напоследък актрисата се изявява смело в полето на сериалите – други две хитови тв продукции с нейно участиех- „The Undoing“ и „Големи малки лъжи“.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.