Ужас: Какво се случва с косата на Мария?! (още подробности)

0

Фенове в шок, какво се случва с Мария?!

Чалгазвездата Мария използва всяка секунда, за да покаже колко е щастлива с поредния мъж до себе си. Нов кадър в социалните мрежи ни показва как Отварачката е залепила огромните си джуки върху тези на новия си банкомат – Мирослав Мерджанов, видя Show.bg.

Мария
Има ли проблеми с косата си Мария?!

Това се набива на пръв поглед от на снимката, но наблюдателни фенове са меко казано шокирани от плешивата коса на Мара. Певачката е без прическа, а това разкрива истинска трагедия върху главицата й. Косата й е доста оскъдна в предната част на главата.

„Сигурно е оплешивяла от много любов и страст“, коментират зевзеци. Не е ясно какъв е проблемът, но със сигурност е здравословен и не е лошо Отварачката да потърси съвет от специалист, защото не е изключено съвсем скоро да носи само перуки.

Тази ужасяваща визия явно не притеснява богатият й любовник – поредният, в който Мара се е впила яко, дори успя да раздели от семейството му.

Баровецът е част от най-близкото работно обкръжение на Веселин Денков – Весо Брадата, който миналата пролет бе арестуван за незаконна финансова дейност и изнудване на длъжници.

Мирослав и Мара Отварачката са заедно от началото на годината. Новият любим на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца, които с лека ръка заряза заради плешивата певица.

Сподвижникът на Весо Брадата е доста щедър към Мария и съвсем наскоро й отпуснал 50 000 лв., за да може тя да заснеме клип. Макар догодина да навършва 40, Мария така и не съумя да се обвърже трайно със заможен баровец.

Чалга звездата изкара кратък брак с милионерския син Християн Гущеров, но след като бе спипана да му кръшка, бе изгонена позорно.

Все пак Мария намери достоен заместник на Гущеров мятайки се в кревата на мастития свинар Ангел Тенев. За беля обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без доходи.

Сега вече е щастлива, че отново има богаташ до себе си, който освен финансово е привлекателен и физически.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.