Голям: Васил Найденов взривява Слънчака! (още подробности)

Голям: Васил Найденов взривява Слънчака! (още подробности)
Гласувайте за статията

Васил Найденов вдига на крака Слънчака!

Днес е най-очакваното събитие за Лято 2021 в Слънчев бряг. За четвърта поредна година Васил Найденов ще пее на морския бряг в Bedroom beach.

Васил Найденов

Васил Найденов пее в Слънчака

Бутиковият спектакъл се превърна в традиция без аналог, а звездата винаги подготвя специален репертоар. Шоуто ще продължи над 2 часа, а в него участие ще вземат и едни от най-талантливите български музиканти.

Това ще бъде най-значимата изява на певеца за лятото, защото тя ще се състои на най-голямата клубна сцена на Балканите. Миналата година публиката му се отблагодари, като го извика цели 6 пъти на бис, а той не сдържа емоциите си:

„Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен… Защото старата любов ръжда не хваща!“.

През 2020г. кулминацията на вечерта бе изпълнението на дуета с Лили Иванова – „Стари мой приятелю“, тогава с насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, като я помоли никога да не забравя думите му: „Най- хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота.“

Само ден след концерта на Васил Найденов на сцената в Bedroom beach ще излезе легендарният Махмут Орхан. Най-скъпоплатеният турски DJ се готви да изнесе специално шоу на плажа, а интересът към него е огромен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар