Диляна Попова невероятна и в чудесна форма

0

И това лято актрисата Диляна Попова показа завидна форма по време на почивката си съчетана и с много работа. Лятото е активният сезон за много професионални сфери и киното е само една от тях. Докато много от нас се припичаха по плажа, екипът на „Завръщане част 2“ работи неуморно на някои от най-летните дестинации у нас.

В актьорския състав е и актрисата Диляна Попова, която въпреки натоварения график успя да си открадне някои плажни мигове само за себе си, а те родиха истински готини плажни снимки:

Но снимките на „Завръщане част 2“ вече приключиха и според информация „Стандарт“ актрисата отново е в компанията на любимите мъже – Асен и Борил Блатечки. По-рано през лятото много сайтове побързаха да напишат, че двамата отново са се разделили, тъй като актьорите прекарвали морската си почивка разделени. Но иистината се оказа съвсем друга, а причината за „раздялата“ – работата.

Синът на двамата, Борил, тази година ще е първокласник, а подготовката за това вече тече. Тя започна още в края на май – със завършването на детската градина. Двойката имаше трудна връзка години наред, от известно време, Асен и актрисата са заедно и се грижат за детето си в общ дом.

Източник – www.vbox7.com

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.