Водещата Алекс Кръстева напусна Би Ти Ви! (още подробности)

Водещата Алекс Кръстева напусна Би Ти Ви! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Кръстева напусна телевизията!

Алекс Кръстева от сутрешния блок „Тази събота и неделя“ по bTV скоро ще даде живот на първо си дете. По този повод тя слезе от екран и преотстъпи ефира на колежките си Жени Марчева и Диана Любенова. Водещата се сбогува със зрителите.

Алекс Кръстева

Алекс Кръстева напусна телевизията, бременна е

„Имаме една добра и една лоша новина за нашите зрители. Лошата е, че няма да сме трите през новия сезон на предаването, но добрата новина е, че сега сме четирима в студиото – Алекс очаква първото си дете, а ние много се радваме и сме щастливи за хубавата новина.

Ние знаем отдавна, но сега дойде моментът да я кажем на зрителите“, сподели Диана Любенова и поднесе малко ангелче на екранната си партньорка.

Алекс очаква първото си дете от съпруга си Владислав Стоянов. Двамата се врекоха във вечна вярност през лятото на миналата година, а сега къдрокосата журналистка е в напреднала бременност.

Доскоро тя успяваше да крие корема си с широки рокли и блузи, но вече много й личи, че носи дете в утробата си. Кръстева се омъжена на церемония в тесен кръг на крайморския бряг. Църковната венчавка се състоя в храм Успение Богородично в Царево.

Изнесеният граждански ритуал също бе близо до църквата, защото мястото е наситено с особена символика за бъдещи родители. Преди три години влюбените случайно срещнали там отец Стоян, който още тогава предрекъл, че ще ги венчае, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар