Кали не вярва на коалиция между Слави и БСП (Виж още)

Кали не вярва на коалиция между Слави и БСП (Виж още)
Гласувайте за статията

Кали не вярва на коалиция между Слави и БСП

Кали иска управниците ни да са образовани и да имат нужното образование. Едно е да продаваш шнорхели, друго е да управляваш, казва Калин Сърменов.„Едно е продаваш шнорхели, съвсем друго да управляваш държава.“.

Така директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов коментира предложения от „Има такъв народ“ Пламен Николов за министър-председател. Според екранния Милото България се нуждае от човек с опит.

„Не го познавам, но разбрах, че продава шнорхели. Моите уважения, но толкова ли няма кого да предложат? Чувам, че е избран след кастинг. Да не мисля тогава какви са били останалите кандидати, щом този господин е убедил Слави и хората му, че той е най-подходящ за поста.

Точно тези, които пращат писмо с 12 грешки. Не една или две. А 12! Ако това е нивото в България, съм окей. Но за мен има много по-кадърни хора. Господин Николов може да има качества, ала се съмнявам, че ще се справи начело на държавата“, довери пред вестник „България Днес“ Сърменов.

Кали

Кали няма вяра на новите управници

Шефът на Сатирата е песимист за съставяне на кабинет. Според него правителство няма да има. И отново ще ходим на избори. А според Милото това ще е „пагубно за ситуацията, в която се намираме“.

„Докато има коронавирус, ситуацията у нас ще се влошава. Не говоря само от икономическа гледна точка. Точно сега ни трябва човек с опит, който да знае как да дърпа страната ни напред. За съжаление, не виждам перспектива в правителство начело с Пламен Николов“, каза още Сърменов.

Певицата Кали е притеснена от политическата ситуация. Работилата дълги години със Слави изпълнителка е дълбоко разочарована, че ИТН най-вероятно ще се коалират с БСП.

„Ку-ку“ навремето правеха куп концерти в протест с „червената“ партия. А сега същите хора ще управляват с тях. Притеснена съм от коалиция с БСП. Не разбирам защо трябва да се стига дотам“, разкри пред вестника Кали. Певицата е на мнение, че политиците у нас трябва да имат нужното образование.

„Обичам всички от „Шоуто на Слави“. Те са уникални хора. Невероятни музиканти. Ала дали са добри политици – не се знае. Надявам се изходът да е добър, ала се съмнявам. България се превърна в политическо училище. Начело на страната ни застават некомпетентни хора. И народът страда от това.

Дори и човекът начело на страната ни да е без опит. Поне да има образование. Това, че Пламен Николов е защитил докторантура по философия, е чудесно. Ще му е от помощ. Но как ще ни управлява този човек, не знам“, каза още Кали, която за пръв път в живота не дава своя вот на последните избори.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар