Тузар: Тошко Йорданов с часовник за 14 бона! (още подробности)

Тузар: Тошко Йорданов с часовник за 14 бона! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тошко Йорданов с часовник за 14 000 лева!

Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, подобно на своя шеф, има слабост към лукса. Председателят на парламентарната група на ИТН редовно е забелязван да носи часовник на стойност 14 000лв., или и 8 500 долара, пише сайтът Ретро.

Тошко Йорданов

Часовник за 14 бона краси ръката на Тошко Йорданов

Баровският аксесоар е италиански уникат, разкриват познавачи. Ювелирното мъжко бижу е модел Luminor Chronograf Dayling PAM 250.

Oтличително при него е, че каишката му е от кожа от алигатор. Той е част от каталога на една от най-добрите компании за производство на висок клас луксозни часовници Панерай. Корпусът и катарама са от стомана.

Функциите на баровския часовник включват часове и минути, малки секунди, дата, хронограф, тахиметър. Марката е символ на богатство и престиж на любителите на часовници в цял свят. Създадена е през 1860 във Флоренция, но днес седалището й е Женева.

Не се знае дали Слави е подарил часовника на Тошко или той сам си го е купил, за да копира учиндолеца. Говори се, че Трифонов притежава колекция от най-скъпите марки часовници, а стойността й надхвърля 1 милион лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар