Кралското семейство отложи ваканцията си

Кралското семейство отложи ваканцията си
Гласувайте за статията

Както много британци, семейството на принц Уилям отложи пътуването за ваканция в чужбина заради продължаващата пандемия от коронавирус. Кралските особи най-вероятно са избрали за почивка остров Треско – частен британски остров от архипелага Сили, известен със субтропичния си климат.

Съпругата на принц Уилям, Кейт, пусна снимка на 6-годишната им дъщеря Шарлот, която държи в ръце пеперуда от вида Червен адмирал. По този начин семейство Кеймбридж подкрепят инициативата Big #ButterflyCount за преброяване на големите пеперуди във Великобритания, които се смятат за важни за опрашването на растенията и като част от хранителната верига, а броят им е показателен за състоянието на околната среда.

По мнение на експерти херцогинята на Кеймбридж се справя отлично с ролята на пиар на децата си Джордж, Шарлот и Луи. Кейт пуска дозирано снимки, които задоволяват интереса на обществеността към малките принцове и принцесата и деликатно обезмисля следенето им от папараците.

Кралското семейство отново демонстрира съпричастност към трудностите на народа, за разлика от много други благороднически фамилии, които от както е в сила Пандемията от Коронавирус, продължиха летните си ваканции и събудиха недоволството на поданниците си.

Цитирано по сп. Ева

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар